مشاوره حقوقی رایگان - مالکین قبلی

سلام نوروز مبارک
ملکی را بانک بدون تشریفات تملیک نموده است (در سالهای قبل) الان میخام شکایت کنم و بانک ملک را فروخته و چند مالک عوض شده اند سوال اینکه چطور مالکین قبلی وفعلی را بصورت دقیق شناسایی کنم ؟ و تملیک ملک توسط بانک بدون رعایت تشریفاتآیا شکایت علیه همه متعاملین ملک ضروری است؟ سپاسگزارم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی ضر روزی است نیاز به اطلاع از جزییات بیشتری دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله طبق قانون اگر تشریفات مزایده و انتقال و تملک ملک رعایت نشده باشد مزایده باطل خواهد بود

و دادخواست بابد به طرفیت بانک و تمام ایادی بعدی اقامه شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله در صورت عدم رعایت تشریفات قانونی مزایده باطل است و باید دادخواست مناسب علیه بانک و ایادی ماقبل تنظیم نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر سند و مدرکی دال بر حقانیت خود دارید دادخواست به طرفیت بانک و ایادی بعدی بده

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید تشریفات رعایت می‌شده اگه مستندات و مدارکی دارید برعلیه بانک‌و وایادی طرح دعوی نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت عدم رعایت تشریفات قانونی مزایده باطل است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید مالک فعلی و تمام ایادی را طرف دعوا قرار بدید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ملکی باید توسط وکیل متخصص ملک بررسی و پیگیری شود چرا که موارد کاملا تخصصی است که اشتباه جزئی ممکن است نتایج اسفناکی را به همراه داشته باشد برای همین رویت اسناد و مدارک در مرحله اول حائز اهمیت است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام از طریق اداره ثبت محل وقوع ملک مالکین را شناسایی کنید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی درصورت عدم رعایت تشریفات قانونی مزایده و انتقال سند مزایده قابل ابطال است و طرح دادخواست بطرفیت بانک و کلیه ایادی بعدی ضروری می باشد.می توانید مراتب انتقال و اسامی مالکین را از اداره ثبت جویا شوید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ابتدا می بایست اثبات نمایید اقدامات بانک به تملیک ملک شما غیر قانونی بوده است. سپس نسبت به ابطال اسناد صادر شده طرع دعوا علیه تمامی ایادی اقدام نمایید . قابل ذکر است ختما باید به وکیل دادگستری مراجعه فرمایید و این اقدامات از طریق وکیل صورت گیرد. اکتفا به پاسخ ها در این سایت، با توجه به پیچیدگی موضوع شما صحیح نیست. باید مدارک شما توسط وکیل رویت شود .

یک وکیل

از طریق اداره ثبت و یا تامین دلیل شناسایی فرمایید ، بله نسبت به همه و بانک طرح دادخواهی متناسب ضروری است

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

هر کدام از مالکین قبلی که می شناسید بعلاوه بانک طرف شکایت قرار دهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از طریق پرونده اداره ثبت سابقه ثبتی و مالکین را درخواست کنید. اگر همکاری نکردند درخواست تامین دلیل مبنی بر سابقه ثبتی و مالکین ، بدهید.
بله. ضروری است همه ایادی قبلی و بانک طرف دعوی ابطال مزایده قرار بگیرند.

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ابتدا با طرح دعوی علیه بانک حق مورد ادعای خود را مطالبه کنید در صورتیکه رای مبنی بر بطلان معامله در تملک بانک به قطعیت رسید با طرح دعوا بر ایادی بعدی می توانید اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اری اگر من غیر حق تصاحب کرده باشد و به فروش رسانده است می‌توان طرح دعوا کرد
وانگهی
باید یک‌ وکیل متخصص موضوع را تخصصا مورد بررسی قرار دهد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

درخواست تامین دلیل از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید. بله ضروری است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید درخواست استعلام دهید .
چنانچه در مزایده تشریفات قانونی مراعات نشده باشد مزایده باطل است بایدابطال اسناد به طرفیت بانک و کلیه ایادی مطرح گردد

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

منظور شما رو از بدون رعایت تشریفات بانک فروخته رو نمی دونم ولی با توجه به قرارداد فی می مابین شما با بانک و احیانا وکالتی که به بانک داده اید امکان داره حتی بانک حکم دادگاه رو هم گرفته باشه ، پس فروش بانک صحیح خواهد بود ولی شما اگر مدرکی دارید که بر خلاف مطالب فوق می باشد می تونی علیه بانک و تمامی ایادی ملک طرح دعوی کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله حق شكايت به دو صورت براي شما موجود است