مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه

با سلام خدمت شما وکلای محترم
در دادنامه که برای من ابلاغ شده بنده جمعا چهارو نیم درصد دیه کامل از جنبه خصوصی و از جنبه عمومی 6ماه حبس تعزیری و طرف مقابل به11٪دیه کامل و 6ماه حبس تعزیری و تخریب عمدی خودرو محکوم شده ایم که جرم عمومی بنده جرح با قمه یا مشابه آن ذکر شده و برادر طرف مقابل که او هم با چوب به پشت سرم زده بود منع تعقیب صادر کرده دادرس محترم درصورتیکه شاهدها دقیقا این را تایید کرده اگر تجدید نظر بدهم امکان تبدیل مجازات حبس میشه و اینکه برادر متهم را محکوم و یا بیگناه اعلام میکنن چه اقدامی کرده که بیگناهی بنده ثابت شود؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اگر سابقه نداشته باشید ودرخواست ضحیحی بدهید ،بلی--در این مورد باید دفاعیه ایشان مطالعه شود.یاالله

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

با سلام : تصمیم گیرنده ،مقامات محترم قضایی هستند و نمیتوان نتیجه تصمیم انان را با بخت و اقبال پاسخ داد