مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش خودرو سرقتی با مدارک جعلی

با سلام و عرض خسته نباشید ببخشید من چند ماه پیش خودرویی خریدم که الان متوجه شدم خودرو سرقتی و مدارکش جعلی هستش میخواستم بدونم طرف مقابل پول ماشین به روز باید برگردونه یا همون مقدار که معامله شده تا من رضایت بدم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست مطالبه وجه به نرخ روز تنظیم نمایید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام . به روز
مشهد هستید. درخدمتم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید استرداد ثمن را به روز و طبق نظر کارشناس مطالبه کنید تصمیم با قاضی دادگاه است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام پرونده طویلی است در مشاوره حضوری یا تلفنی بهتر پاسخ میدهیم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر شما دادخواست صحیح مطرح نمایید باید قیمت روز خودرو را طبق نظر کارشناس رسمی ، پرداخت گردد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تشخیص با دادگاه است ، لیکن شما در رضایت و نوع آن اختیار کامل دارید .
بهرحال مجرم می بایست ضرروزیات ناشی از جرم را با تقاضای شاکی و طبق حکم دادگاه جبران و پرداخت نمید .