مشاوره حقوقی رایگان - شکایت خودرو

با سلام و‌خسته نباشی بنده ماشینی را در نمایشگاه خریدم و‌ استعلام کردم ماشین نه توقیف نه شکایت داشت و تازه صاحب اصلی خودرو تعویض پلاک کرده بود من هم که برای سود ماشینو خریدم بعد تقریبا 2هفته ماشینو فروختم و خریدار هم استعلام گرفت از دفاتر خدماتی باز بدون اشکال بود و ماشین رو‌از من خرید ولی بعد 1ماه از اگاهی یه شهر دیگه اومدن گفتن ماشین سرقتیه و مثل اینکه چند بار هم فروخته شده خلاصه مجبورا خریدار از من شکایت کرده و بنده هم از دست قبل خودم شکایت کردم و هنوز نوبت دادگاهی نیومده الان سوال من اینه من پول طرف رو‌ندارم بدم تا دست قبلم پولو پس نده و خیلی هم‌استرس دارم بخاطر این موضوع که قاضی چه حکمی میدن چون واقعا کسی نمیدونست این ماشین سرقتی بوده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا حکم قطعی صادر بشه زمان می برد و بعد از صدور حکم می توانید دا‌دخواست اعسار بدهید تا فرصت کافی جهت تهیه پول داشته باشید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار برای محترم در صورتی که حکم شما به مرحله اجراییه رسید و هنوز فروشنده شما ثمن معامله را پرداخت نکردند شما دادخواست اعسار مطرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید بعد از صدور حکم مبنی بر محکومیت شما، دادخواست به خواسته اعسار از پرداخت محکوم‌به را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا در نهایت به شکل اقساطی پرداخت نمائید.