مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار

آیا هیئت تشخیص اداره کارمی تواند تقاضای بازگشت به کار کارگری را که بدون عذر موجه اخراج شده باشد را رد کند و درباره موارد درخواستی کارگر کارفرما را محکوم کند و صدور این رای صحیح است ؟ باتشکر

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی بله امکان رد خواسته وجود دارد ولیکن می توانید نسبت به رای صادره اعتراض نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تجدیدنظر خواهی نمایید تا دوباره موضوع در هیات حل اختلاف کارگر و کارفرما رسیدگی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر البته بستگی به مفاد قرارداد مربوطه دارد

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

بله و قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اظهار نظر دقیق مستلزم بررسی اسناد و اطلاع از جزییات بیشتری دارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. رای صحیح یا اشتباه هیئت تشخیص به اوراق پرونده،مدارک و دفاع شما بستگی دارد . می توانید از رای مذکور تجدیدنظرخواهی نمایید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله و قابل اعتراض در هیات حل اختلاف و دیوان عدالت اداری است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دید رای هیات تحت چه شرایطی صادر شده است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی می تواند اعتراض کنید تا در هییت حل اختلاف رسیدگی شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ملاک نظر هیات است ولیکن قابل اعتراض تا دیون عدالت اداری خواهد بود

مهدي  داودي

مهدي داودي :

بله، لیکن قابل اعتراض است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله البته باید مفاد قرارداد بررسی شود