مشاوره حقوقی رایگان - اراضی و رای کمیسیون ماده 12

با سلام آیا اراضی خالصه که توسط دولت واگذار شده اند قابل طرح در کمیسیون ماده 12 می باشند و یا خیر؟ و اگر پاسخ خیر است مستند به چه چیزی (دستورالعمل و ...) قابل طرح در کمیسیون ماده 12 نمی باشد ؟

پاسخ ها :

جعفر قنبری

جناب آقای جعفر قنبری :

با سلام ؛
کمیسیون موضوع ماده 12 قانون زمین شهري به عنوان یکی از مراجع اختصاصی اداري،
تنها مرجع صالح براي تشخیص نوع زمین در حریم شهرها می باشد و از جمله اصلیترین
کمیسیونهایی است که به حل و فصل اختلافات مطروحه درخصوص مسائل مرتبط با
اراضی موات، دایر و بایر میپردازد و براساس ماده 12 قانون زمین شهري، آراي آن نیز در
دادگاه صالحه قابل اعتراض است.