مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون ماده 12

سلام. چرا ملک که سند تک برگ طلق داره فرستادن کمیسیون ماده 12؟ ملک در منطقه 17 قرار دارد.

پاسخ ها :

محمدتقی صدیقی چافجیری

جناب آقای محمدتقی صدیقی چافجیری:

هر گونه املاکی که با ماهیت زمین است و یا احراز شود بعد از مورخه ی 05/04/1358 احیاء و قبل از آن دارای وصف موات بوده ملک دولتی تلقی و با وجود سند مالکیت نیز به نام دولت با نمایندگی سازمان ملی زمین و مسکن تغییر مالکیت می یابد ، و لیکن ارجاع به کمیسیون ماده 12 الزاماً به مفهوم موات بودن رقبه نیست و امکان دارد با معاینه محل به نوعیت بایر یا دایر نیز اعلام رای گردد که یقیناً مطلوب نظر شما خواهد بود ، به هر حال نیاز به پیگیری اداری داشته و در صورت اعلام موات نیز شما به مدت سه ماه پس از ابلاغ یا اعلان حق اعتراض دارید.