مشاوره حقوقی رایگان - سلام ودرود درمورد کارت مفقود موتور

سلام اقا خوب هستین من کارت موتورم مفقود شده است و صاحب شمارش داخل سند نبوده اس ولی مدارک کامل به نام فروشنده است وعنوان وشماره ملی فروشنده وادرس کامل هست داخل سند فقط شماره تلفن نگذاشته چیکار باید بکنم ی راهنمایی بکنید صاحب موتور هم هندیجان است چجور اقدام کنم که مدارک به نام من بیاد

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تنظیم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا از مالک وکالتنامه اخذ نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. کلیه اقدامات و ارسال مدارک برای مالک اصلی انجام می شود .