مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کردن پنجره

یک واحد آپارتمان طبقه چهارم قولنامه ای خریداری کردم، مایلم دو پنجره در اتاق خواب ها ایجاد کنم که مشرف به حیاط مسجد خواهد بود
با توجه به عمومی بودن فضای مسجد مشکلی پیش میاد؟ باز کردن یک پنجره خیلی خیلی کوچیک به عنوان نورگیر و هواکش هم نیاز به بررسی کارشناس شهرداری داره؟
باقی واحدها در اون قسمت پنجره‌ای ندارن

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. هرگونه تغییر در ساختمان می بایست با اجازه شهرداری باشد .