مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت ودیعه توسط فردی غیر از مستاجر

سلام
من از مستاجرم 100 میلیون ودیعه گرفتم که 70 میلیون رو از حساب خود اقای مستاجر و 30 میلیون از حساب همسرشان به حساب بنده پایا کردند و اجاره نامه به اسم اقا نوشته شده. الان موقع تخلیه خانمشون ادعا می کنند که نباید همه ی پول رو به حساب شوهرشون بریزم و 30 میلیون رو باید به حساب این خانم بریزم. ایا ادعای ایشون درسته یا باید کل مبلغ به حساب کسی که اجاره نامه به اسمش هست واریز بشه؟
ممنونم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام.به مفاد قرارداد خود مراجعه فرمایید اگر ذکر شده می بایست وجه خانم را به خودش مسترد نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما باید تمام مبلغ را به شخصی که در اجاره نامه به عنوان مستاجر ذکر شده است مسترد نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قانونا باید مبلغ ودیعه را به شماره حساب مستاجر واریز نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت عدم توافق به حساب دادگستری واریز کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به حساب خانم یا کلش به حساب سپرده دادگستری

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای اینکه مشکلی پیش نیاد و بعدا همسر مستاجر در خصوص مبلغ واریزی ادعایی نداشته باشد بهتر است مبلغ را به حساب کدام جدا واریز کنید و از مستاجر رسید بگیرید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

صورتجلسه ای بین خودتان نوشته شود و آقا رضایت دهد که پول خانم به حساب خانم ریخته شود و دیگر ادعایی ندارد همین کافی است