مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف نگهبان شرکت خصوصی در هنگام سرقت

کارگاه ساختمانی متوقف از کار دارای پنج نگهبان، یک نفر هفت صبح تا سه ظهر، دو نفر سه ظهر تا یازده شب و دو نفر از یازده شب تا هفت صبح مشغول به کار هستیم، این کارگاه تعطیل است و رفت و آمدی در آن نیست در تاریخ و ساعت نامشخصی یک عدد فرمون جرثقیل تاور به مبلغ حدودی 30 میلیون تومان به سرقت برده شده، حتی دوربین های کارگاه چیزی از رفت و آمد سارقین ثبت نکرده، تکلیف نگهبانان در رابطه با این مبلغ در مقابل شرکت دارای قرارداد و کارفرمای کارگاه ساختمانی چیه؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،ازبابت سرقت موردتعقیب قرارنمی گیرندلیکن ازباب سهل انگاری وبی توجهی به وظیفه بازخواست خواهندشد.موفق باشید

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام و عرض ادب
در صورت تقصیر
شرکت میتواند از شما نگهبانان آنرا مطالبه کند
و البته اگر درقرارداد شما را بعنوان مسئول دانسته باشند حتما باید ازعهده خسارت برآیید