مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از برادر

با سلام.اگر برادر معتاد وارد حریم خصوصی برادر شود واز خانه بیرون نرود و باعث آزار و اذیت مادر وبرادر و همسایه ها شود چه راه حلی وجود دارد تا از شر این آدم خلاص بشم. ممنونم.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زنگ بزنید کلانتری تا صورتجلسه شود سپس بایت مزاحمت شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با 110 تماس بگیرید صورتجلسه گردد به استناد شهادت شهود شکایت مزاحمت مطرح نمایید بدوا از طریق مشاوره روانشناس حل و فصل نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با استشهادیه محلی شکایت اعتیاد و اذیت و ازار

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان مزاحمت از ایشان شکایت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید تحت عنوان مزاحمت و سلب آسایش شکایت کنید تا بررسی شود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ابتدا با پلیس 110 تماس بگیرید، پس از تنظیم صورتجلسه توسط پلیس در صورت ادامه شکایت کیفری به دادسرای محل خود نمایید .