مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی تامین اجتماعی

سلام بنده سال 93 مبتلا به بیماری برگر شدم قبل سال 93 که بیمار شدم بطور پیوسته 5 سال سابقه بیمه داشتم
و در کمیسیون پزشکی شرکت کردم
رای کمیسون
((((( مدارک درمانی ارائه شده بررسی و بیمار مورد معاینه قرار گرفت نامبرده از نظر کمیسیون‌های ارتوپدی و جراحی عمومی وداخلی طبق کد E01-050 از صفحه 77 و طبق کد F06-003 از صفحه 89 کتابچه تعیین در صد به میزان کمتر از 66٪ از کار افتادگی داشته و از کار افتاده کلی نمیباشد))))
البته بالای صفحه نوشته نامبرده به علت بیماری ( یه چیزایی نوشته چون کاغذ مال سال 94 هست خوانا نیست ) 50٪ از کار افتاده کلی نمی‌باشد
حالا سوال من اینجاست این یعنی چند در صد از کار افتادگی؟
سوال دوم من بهمن 1401 عمل قلب باز انجام دادم و دریچه آئورت تعویض کردم و ef قلب 20 تا 25 در صد هست
آیا این ef پایین با کمیسیون بالا جمع شود از کار افتادگی دائم و کلی میشوم؟
با تشکر

پاسخ ها :

از کار افتادگی تامین اجتماعی از کار افتادگی دائم از کار افتادگی