مشاوره حقوقی رایگان - جابجایی کارمند بدون رضایت

سلام و عرض تهنیت
بنده پس از ابلاغ ریاست شهرستان به شهرستانی دیگر (بدون حضور منصب ریاست) با نامه بدون امضای ایشان و بدون تفویض اختیار به معاونت به شهرستان دیگر بدون رضایت شخصی جابجا شدم که پس از پیگیری متوجه این موضوع شده و شخصی رو جایگزین بنده کرده اند.
ارگان مربوطه دولتی و نیروی قراردادی میباشم و نیازمند ارائه نحوه پیگیری در این خصوص میباشم‌. با تشکر

پاسخ ها :

جابجایی کارمند بدون رضایت