مشاوره حقوقی رایگان - تغییر محل خدمت

با سلام بنده از کارکنان قراردادی میراث فرهنگی هستم با مدرک مهندسی کامپیوتر و سابقه کار 15 ساله در قسمتهای مختلف اداری.. ولی دو سال قبل به دلیل مشاجره و اختلافات پیش آمده مابین بنده و مدیر، ابلاغ جدید من حفاظت فیزیکی (نگهبان) شد در واقع نوعی تنبیه و تحقیر به دلیل یاد شده.. آیا راهکار قانونی برای بنده وجود دارد که احقاق حق کنم؟
ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تغییر پست سازمانی جزو اختیارات مدیران دستگاه ولی چنین تغییر پست به منزله کسر فوق العاده حقوق سازمانی شما نخواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست در این خصوص از ارگان مربوطه سوال فرمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دیوان عدالت شکایت
نمایید