مشاوره حقوقی رایگان - نوار عروسی

سلام علیکم؛
بسیار سپاس از جواب و راهنمایتان
آیا نوار عروسی را از طریق دادگاه می توانم بگیرم در صورت ندادن نوار عذوسی یا سوزاندن یا کم کردن طرف مقابل مجارات آن چه است لطف مرا راهمایی کنید.

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

بله در صورتی که شاهد و دست نوشته داشته باشید دادگاه حکم به استرداد فیلم عروسی می دهد و در صورت سوزاندن و کم کردن می توانید مطالبه جبران خسارت کنید. همچنین برای مجازات کیفری در صورت وجود شاهد و دست نوشته می توانید در دادسرا شکایت خیانت در امانت طرح کنید. البته اگر به دست پدر همسرتان سپرده باشید چون فوت کرده نمی توانید طرح شکایت خیانت در امانت کنید ولی اگر به دست دیگر اعضای خانواده سپرده باشید می توانید طرح شکایت کنید. مجازات خیانت در امانت نیز به طور کلی حبس از شش ماه تا سه سال است که بسته به مورد شما قاضی تعیین می کند.