مشاوره حقوقی رایگان - وام ازدواج بعد از طلاق

باسلام وخسته نباشید
من برای وام ازدواج ثبت نام کردم ووامم و دریافت نکردم و طلاق گرفتم ...آیا بعد طلاق میتونم وامم و بگیرم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از اداره سرپرستی بانک سوال بفرمایید رویه بانک های مختلف متفاوت است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که تمامی اقدامات را انجام داده اید و مانده فقط واریز منعی ندارد لیکن در صورتی که کلا هیچ اقدامی نداشته اید با توجه به اینکه برای تشکیل پرونده سند ازدواج و مدارک شناسایی زوج و زوجه نیاز است نمی توانید وام را دریافت کنید