مشاوره حقوقی رایگان - ترک خانواده در سن 18 سالگی

سلام خسته نباشید. من پسری هستم متولد 1383 (18 سالمه). با اختلافاتی که با خانوده دارم دلم میخواد ازشون جدا بشم و برم دنبال زندگی خودم. اگه بدون اجازه آنها از ترک خانواده کنم و بروم تا کجا میتوانن پیش بروند؟ آیا میتوانند من را به خانه برگردانند؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر با توجه به سنتان میتوانید مستقل زندگی نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام ا 18 سال شما تمام شده است اختیار کامل و مسئولیت زندگی بر عهده خودتان است البته پیشنهاد میکنیم قبل از هر گونه اقدامی با مشاورین خانواده صحبت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر الزامی در این خصوص با توجه به اینکه در سن قانونی هستید وجود ندارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر است توافقی باشد استقلال درامد سرمایه و اشتغال میخواهد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر آزادی به شرطی که مرتکب جرمی نشوی و بتوانی درآمد قانونی کسب کنی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است اول برای خود کار پیدا کنید و سپس می توانید مستقل زندگی کنید.
ترک منزل و فرار باعث آبرو ریزی خود و اطرافیانت می شود و راه حل خوبی نیست.
پسری که 18 سال تمام داشته باشد می تواند مستقل زندگی کند.
شما می توانید کارهای خدمت سربازی را انجام دهید و به خدمت برید.