مشاوره حقوقی رایگان - جدایی از خانواده

سلام وقتتون بخیر من یک ترنس هستم 20 سالمه و بخاطر شرایطی که دارم خانواده خیلی اذیتم میکنن میخوام ازشون جدا بشم به روش قانونی ولی نمیدونم چه روشی رو پیش بگیرم که زودتر جواب بده لطفا کمک کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید
اگر افاقه ننمود منعی وجود ندارد قانونا
هرچند توصیه نمی‌شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما در سنی هستید که می‌توانید به صورت مستقل از خانواده خود زندگی کنید و منع قانونی برای استقلا شما وجود ندارد و نیازی به هیچ اقدام قانونی از سوی شما نیست.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بعد از 18 سال رشید مجسوب می شوید و می توانید مستقل زندگی کنید.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

سلام دوست گرامی هرچند در متن سوال خود ترنس جنسی مردانه یا زناه مطرح ننموده اید لیکن بنده قبل از جداشدن از خانواده توصیه می نمایم متن زیرا مطالع کنید سپس به پزش متخصص مراجعه کنید ودرخواست مطابقت جنسی خودرا از پزشک نمائید ودر نهایت با مشاورین امر مذاکره کنید هنگامی که خود بطور علمی به جنسیت خود آگاهی کامل یافتید سعی در آگاه ساختن خانواده نمائید ولازم به یاد اوری است که پدیده ترنس برای خانواده های سنتی بسیار ناشناخته است واین حق را به خانواده خود بدهید که به راحتی وبدون مطالعه ومشاوره قادر به درک شرایط خاص شما نیستند لذاتراجنسی یا ترنسکشوال، فردی است که مایل است در بدن خود، به ویژه اندام جنسی‌اش تغییراتی ایجاد کند تا ویژگی‌های بیولوژیکی بدنش، مثل یک انسان همان‌جنسیتی، با جنسیت مشابه او باشد. بنابراین یک تراجنسی فردی تراجنسیتی است، اما فرد تراجنسیتی ممکن است تراجنسی باشد.امروزه با چالش های بسیاری در جامعه همراه هستیم و واژه ترنس را از اطرافیان یا در فضای مجازی میشنویم . برخورد با افراد ترنس به دلیل عدم شناخت و درک غیرممکن از جانب جامعه برایمان کمی دشوار است و در زمان مواجه با این افراد آگاهی کافی نسبت به برخورد صحیح را در اختیار نداریم، از این رو ممکن است با رفتار و واکنش هایمان موجب بی احترامی و یا سرکوب شدن احساسات این دسته از افراد شویم. برای درک بهتر این ویژگی های شخصیتی توصیه می کنیم که با مراجعه به سایت دکتر ذاکری ، همراه باشید. ترنس یا تراجنسی به معنی ناباوری در هویت جنسی فرد می باشد؛ همراه با ویژگی های شخصیتی خاص. ترنس در تمام مناطق جغرافیایی وجود دارد که متاسفانه به دلیل فرهنگ برخی از جوامع ممکن است این افراد مورد تمسخر و سرزنش قرار بگیرند، گاهی دیده شده افراد ترنس بخاطر این ویژگی شخصیتی از طرف دوستان و حتی خانواده تحت شماتت قرار گرفته و در نهایت طرد می شوند. هویت جنسی متناقص این افراد موجب تفاوت آنها با هم جنسان خود گشته است تنها خواسته این افراد از اطرافیان خود این است که درک شوندوتراجنسیتی یا ترنس حالتی از نارضایتی و پریشانی از جنسیت و هویت جنسی است که در آن فرد در کالبدی که دارد احساس امنیت و رضایت نمی کند و در واقع هویت جنسی و شخصیتی ایشان با کالبد جسمی اش همخوانی ندارد . این دسته افراد نسبت به ویژگی های جنسی و فیزیکی خود احساس ناخوشایندی دارند و تمایلات و حرکات آن ها برخلاف ظاهری که دارند می باشد. این دسته افراد برای حضور در جامعه محدودیت هایی را به همراه دارند که باعث می شود با برخورد نا مناسب و احساس سرخوردگی همراه شوندپذیرش جامعه ما برای حضور افراد ترنس کمی ضعیف است و معمولا افراد در برخورد با ترنس جندرها واکنش های نا مطلوبی را بروز می دهند که در نهایت منجر به تمسخر و از بین بردن عزت نفس در این افراد می شود. در حالت کلی خانم هایی که تمایل به جنسیت مردانه و فیزیک مردانه دارند و رفتارهای ایشان از پوشش تا برخورد کاملا مردانه است را ترنس می گویند که البته نقطه ی مقابل هم دارد ، که آقایان با فیزیک و ظاهری کاملا مردانه به رفتارها و جنسیت زنانه تمایل دارند و تغییراتی در ظاهر و پوشش خود ایجاد می کنند تا به شکل یک زن دیده شوند. https://www.dr-zakeri.com/ترنس-چیست؟/ در پایان ضمن درج ادرس سایت دکتر ذاکری توصیه می نمایم ابتدا خود از شرایط نوع ترنس خود اگاهی یابید وشخصا بجهت حل مشکل با کمک متخصیصن واز جمله دکتر ذاکری مشکل خود را حل کنید وترک منزل مشکل شمارا دو چندان خواهد نمود بنده نیز برای کمک به شما در خدمتم موفق باشید صالح کاوری مشهد 09153139600

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
سن قانوني داريد و كبير هستيد و منع ندارد مستقل شويد!
اما خانواده ملجا و مأمن مناسبي است و از دست ندهيد
در صورت لزوم مشاوره با وكيل درخواست نماييد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به اینکه بالای 18 سال دارید میتوانید قانونا اقدام به زندگی مستقل نمایید و نیاز به اقدام قضایی خاصی نیست

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام امکان پذیر هست به سن رشد رسیدین و از یک وکیل کمک بگیرین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است قبل از هر کاری به مشاور خانواده مراجعه کنید.
اگر توان مالی جهت اداره زندگی خود دارید می توانید مستقل شوید در غیر اینصورت بهتر است دوستانه مشکل خود را حل و فصل کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر شاغل شوید خود به خود امکان مستقل شدن و زندگی جداگانه برایتان مهیا می شود