مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار دست نوشته

با سلام.برادر بزرگترم در زمان حیات پدرم در سال 82 اقدام به فروش محصول زمین کشاورزی کرد و مبلغ ان را بدون رضایت پدر برداشت و برای خودش در شهرکی زمین گرفت
پدر نیز زبانی به خودش گفت که سهم ارث او را داده و دیگر سهمی ندارد.بعد فوت پدر برادر بزرگتر یک نامه دستی نوشت و اعتراف کرد که سهم ارث خود را در زمان حیات ان مرحوم دریافت کرده و هیچ گونه سهمی بجا مانده از ان مرحوم ندارد و امضا کرد تمام وراث نیز و شاهدین نیز امضا کردن حال بعد چند سال منکر نامه میشود و ادعای سهم میکند و میگوید ان نامه اعتبار ندارد و من سهم خود را میخواهم. ایا ان نامه اعتبار دارد یا خیر لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در زمان حیات ارثی محقق نشده است لذا بهتر است توافق نمایید