مشاوره حقوقی رایگان - توهین و ضرب و جرح

باسلام خسته نباشید. از یه نفری شکایت کرده ام که دکتر هست باپدرم به به مطب.برام توهین کرد. چند بار منو.عمل کرده که خوب نشدم.پلیس زنگ زدم.گزارش کرده.پرونده به شورا ارجاع شد.بعد جلسه شورا.بیرون جلوی منو.گرفته.با دوستش.ومرا مورد ضرب وجرح.قراردادند‌.فرارکردن.زنگ زدم پلیس آمد.وگزارش کرد.پزشک قانونی رفتم.وشکایت کردم.پرونده.به بازپرسی افتاد.شکایت توهین هم پیوست این پرونده.شد.قاضی پدرم.را به عنوان شهود.احضار کرد.درمورد.توهین.درمورد ایراد ضرب کسی نبود.شاهد باشه.ودوربین هم نیست.بازپرس گفت میتونی قسم.بخوری گفتم بله..حالا.طرف رفته یه شاهد.اورده.که گفته.در بیرون.شورا.این مستقیم.با ماشین.رفت داخل بیمارستان.ومن هم پشت سر اون.میرفتم.به دروغ تبانی کردند.ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی بیشتر است و با گفتگوی متقابل میتوان به زوایای پنهان قضیه اشراف کامل پیدا کرد تا پاسخی مناسب و در خور حقوقی متناسب با موضوع مطروحه ارائه شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده اگر شاهد معرفی کرد می توانید درخواست نقطه زنی بدهید تا مشخص شود شاهد در زمان درگیری آنجا حضور داشته یا نه.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به گفتگوی متقابل دارد اظهار نظر دقیقی به توان کرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تشخیص صحت شهادت شهود با قاضی می باشد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با تنظیم لایحه دفاعیه دقیق دفاع نمایید