مشاوره حقوقی رایگان - لغو شکواییه ( اینترنتی )

با سلام.
آیا این امکان هست به صورت آنلاین رضایت داد و از شکایت منصرف شد. خودم از سایت اقدام کنم

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

خیر.ازطریق دفترخدمات الکترونیک قضایی می توانید اقدام بفرمایید...

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی لایحه اعلام رضایت بفرستید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید منتظر باشید ثبت شعبه شود اگر ثبت شعبه شده و مشخص شده که کدام شعبه قضایی است بله امکان دارد رضایت داد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
استرداد شکایت زمانی که ثبت نهایی انجام میشود امکان پذیر نیست و بایستی به شکل حضوری از طریق شعبه ای که شکوائیه به آن شعبه ارسال شده است اقدام کرد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خودتان نمی توانید باید به دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی می توانید رضایت خود را به شعبه دادسرا اعلام کنید.
اگر شکایت در دادسرا تعیین شعبه نشده اگر پیگیری نکنید پرونده به جریان نمیفته

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

خیر، می بایست به دفاتر خدمات قضایی مراجعه فرمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

باید رضایت خود را ضمن ارسال لایحه برای دادگاه اعلام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
لایحه تخصصی تنظیم و ارسال دارید….