مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تحصيل مال از طريق نامشروع يا سوء استفاده و تقلب (هك) تدابير امنيتي سيستم هاي رايانه اي

با سلام و درود. چند ماه پیش شخصی با آیدی ناشناس در تلگرام خودش رو طراحی معرفی کرد که هزینه های کارهای طراحی و تبلیغات و غیره را که انلاین انجام میدهد به دلیل تحریم ها باید به صورت ارز دیجیتال در خارج از کشور دریافت کند. از من درخواست کرد تا با واریز ریالی به حسابم و خرید ارز برایش ارسال کنم. شماره حسابم را بهش دادم و3نوبت به حسابم واریز ریالی شد. اما دوستانم مرا مطلع کردن که این موارد کلاهبرداری و پول های سرقتی هستند. بنده به کمک بانک با یکی از واریز کننده ها تماس گرفتم. گفتند همراه بانکم هک شده و به هیچ وجه برای کسی پول دیجیتالی ارسال نکنی. بنده 3 مورد واریزی بحسابم رو به حساب خود اشخاص،شخصا برگشت زدم. متاسفانه شکایتی از طرف یکی از هک شدگان با اتهام هک و تحصیل مال نا مشروع برایم ثبت شده. احتمالا احضاریه برایم ارسال شود. با توجه به پایین بودن حقوق و درآمدم بدلیل هزینه های بالای رفت و آمد و 3-4 روز گرفته شدن وقتم. بنده امکان حضور نخواهم شد. یک از خدا بی خبر حساب چندیدن مال باخته رو هک کرده و تعدادی رو بحساب بنده زده. شماره حسابی که میتونه در اختیار هر شخصی باشه. حالا بنده باید در این دوران گرانی و بی پولی کلی هزینه متحمل بشم
سوالم اینه آیا میشه با ارسال لایحه ای یا مورد دیگر در دادگاه حاضر نشد. و یا در صورت اجبار به حضور و رفع اتهام خسارت و هزینه های حضور در دادگاه رو بگیرم؟؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام امکان ارسال لایحه وجود دارد ولی در نظر داشته باشید که قوانین جرائم رایانه ای مصوب 87 یک جرائم خاص هستند و طبیعتا دفاعیات تخصصی و خاص میطلبد و نباید در دفاعیه داستان تعریف کرد بلکه باید مستند و مستدل باشد که حکم جلب شما صادر نشود و همین طور چون در جلسه شرکت نکرده اید باید دفاعیه شما کامل و مستند به مواد قانون جرائم رایانه ای باشد بهتر است مشاوره هماهنگ کنید تا شما را بیشتر راهنمایی کنیم

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال نیاز به بررسی بیشتر دارد و با گفتگوی متقابل نسبت به موضوع اشراف کامل پیدا میشود تا بتوان پاسخی در خور و مناسب را ارائه داد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید لایحه ارسال نمایید اما لایحه دفاعیه تخصصی که توسط وکیل تنظیم شده باشد با آن عریضه ای که جلوی دادگاه نوشته می شود و یا نامه مکتوب نگارش شه توسط خود متفاوت است
اگر قرار است کل دفاعیه شما همان لایحه باشد بهتر است وکیل تنظیم کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر احضاریه از سوی دادسرا یا مرجع قضایی برای شما ابلاغ شود . می بایست در آن مرجع حاضر شوید .
اگر به طور قطعی تبرئه شدید خسارات قابل مطالبه است .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام قابل دفاع توسط شما میباشد و به همین صورت دفاع نمایید