مشاوره حقوقی رایگان - آب چاه کشاورزی

سلام خسته نباشید یک سوال داشتم
یک زمین داخل یک روستا هست با 4 ساعت اب و ما یک زمین دیگه داریم کنار همون روستا ولی زمین های ما جزوه اون روستا نیست و شریکان اون چاه اب قرار گذاشتن که اب این چاه از روستا بیرون نره یعنی زمین های روستا ابیاری بشه و اگر ما این اب و زمین رو بخریم به شکایت برسه میتونیم اب روی زمین خودمون که جزو روستا نیست ابیاری کنیم یا نه؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

حق آبه و حقوق مرتبط یک پرونده تخصصی است که باید اسناد مدارک شما را بررسی و رویت کنیم و سپس اظهارنظر کنیم

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به این که حقابه فقط داخل آن روستا وجود دارد فلذا اگر خلاف این امر آب به بیرون از روستا هدایت شود و به روستای همجوار انتقال پیدا کند به همین سبب در صورت عدم توافق امکان شکایت دور از انتظار نخواهد بود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با آب آن چاه صرفا می توانید زمین‌ها حریم چاه را آبیاری کنید و نمی توانید زمین های خارج از حریم را آبیاری کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از کارشناس رسمی دادگستری در رشته آب کمک بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به تامین دلیل دارد تا کارشناس در این خصوص اظهار نظر کند سپس دادخواست مرتبط ارائه گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر طبق قانون ، پروانه چاه
آب ، به زمین تعلق میگیرد و نه به اشخاص
و امکان انتقال آب چاه ، به زمین های دیگر وجود نخواهد داشت