مشاوره حقوقی رایگان - تصادف و رفتن ماشین به پارکینگ

باسلام من با متور سواری تصادف کردم که هنوز مقصر معلوم نیست ولی هر دو وسیله ی نقلیه به پار کینگ انتقال داده شده حالا هردو میخوایم به هم رضایت بدیم در کلانتری هم صورت جلسه شده حالا مراحل قانونی ترخیص وسیله نقلیه چه گونه است

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد رضایت به شعبه مربوطه مراجعه و دستور رفع توقیف را دریافت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما ابتدا باید به واسطه رضایتی که اخذ می کنید نامه کلانتری را دریافت کنید تا به واسطه آن نامه بتوانید به پارکینگ مراجعه کنید و با پرداخت هزینه پارکینگ، وسایل نقلیه خویش را از پارکینگ بیرون بیاورید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بعد از اخذ رضایت از همیگر به کلانتری مراجعه نمایید و گواهی مربوطه را اخذ و جهت ترخیص خودرو به پارکینگ مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رضایت بدهید می توانید در کلانتری رضایت بدید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول برید محضر به همدیگر رضایت بدهید بعد ببرید درخواست ترخیص خودرو و موتور را بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق کلانتری مربوطه پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مقصر نباشید می‌توانید تقاضای ترخیص خودرو را دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به مرجع قضایی درخواست رفع توقیف بدهید