مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته

باعرض سلام و تبریک عید باستانی نوروز رو به همه دست اندرکاران برنامه خوب و مفید دادراه.
سوال بنده به این صورت هست که ازپسر بچه 16ساله ای به جرم سرقت وتخریب ماشینم شکایت کرده ام الان این پسربچه طبیعتا اموال منقول یاغیرمنقولی ندارن که خسارت بنده روجبران کنن،خواستم بدونم آیا میشوداموال پدرپسر بچه راکه ولی بچه محسوب میشود توقیف کرد،؟ و راهکاره توقیف اموال پدرشون به چه صورت میباشد،لازم به ذکر هست که پدره متهم ماشینی دارن که من میخواهم خودروی ایشان روتوقیف نمایم،.ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله امکان پذیر است در استعلامات مربوطه می‌توان این کار را کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اصل فردی بودن مجازات ها بایستی گفت که تنها مجازات نسبت به آن نوجوان 16 ساله اعمال خواهد شد و پدر ایشان به علت به وقوع پیوستن جرم توسط فرزندش مجازات نخواهد شد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نمی توانید در این خصوص اقدام نمایید چرا که خلاف اصل فردی بودن جرائم و مجازات هاست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای مطالبه خسارت باید دادخواست بدهید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید دادگاه پدر را به عنوان عاقله محکوم کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پدر به قصد فرار از دین اموالش را به نام فرزند صغیر اش کرده باشد می توانید دادخواست ابطال معامله صوری به قصد فرار از دین دهید و نسبت به آن اموال توقیف را انجام دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر امکان ندارد و ولی قهری خسارت شما را پرداخت خواهد کرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

دادخواست مطالبه خسارت به دادگاه حقوقی تقدیم نمایید . تشخیص دادگاه ملاک عمل است . در حال حاضر پدر عاقله صغیر است .