مشاوره حقوقی رایگان - دزدیده شدن اکانت کلش رویال

سلام یه نفر اومد برای طاق اک منو گرفت رمز جیمیل بهش ندادم فقط کد سوپرسل بهش دادم بعد رفت تو جیمیل رو عوض کرد بهم گفت یا پونصد پول میدی یا هیچی بعد گفت شکایتم کنی هیچ کاری نمیتونی بکنی میشه کاری کرد حتی گفت روزی هزار تا مثل تورو هک میکنم میشه کاری کرد؟؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید دید ارزش مالی آن چقدر است اگر زیاد نیست ارزش پیگیری ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به این که هکری جرم است و از نظر قانون برای آن مجازات تعیین شده است توصیه می شود که شما از طریق پلیس فتا ایشان را سوای موضوع پیش آمده معرفی کنید و بعد از ایجاد پرونده علیه شخص مورد اشاره، موضوع خویش را بیان کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت کنید به دادسرا پلیس فتا پیداش می‌کنه

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به دادسرای عمومی وانقلاب محل و در تهران به دادسرای جرایم رایانه ای شکایت نمایید . اگر موضوع به پلیس فتا ارجاع شود . ملاک تشخیص پلیس فتا می باشد .