مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجازه استفاده از مشاعات توسط همسایه

با سلام. بنده بعد از حدود10 سال برای اولین بار به پشت بام مراجعه نمودم جهت پهن کردن لباس. (صرفا به خاطر زیاد بودن) فردای آن روز همسایه ی بالایی که شستشو بر روی پشت بام زیاد انجام می‌دهد،سد راه پسرم شده واز او می‌پرسد چی کار داری پشت بام؟بعد از آن از همسرم میپرسد شما لباس پهن کرده اید؟بعدش هم درب منزل بنده را زدند و زمانی که درب را باز کردم با دیدن خانم همسایه که در دستش طناب هایی که برای لباس بسته بودم (به صورت درهم پیچیده وپاره شده) روبرو شدم و ایشان فرمودن طناب هایتان را بگیرید. ماهواره مان را خراب کرده اید الآن باید یک نفر را بیاورم ماهواره ام را درست کند و دیگر پشت بام تردد نکنید.
با عرض معذرت میخواستم بدانم چگونه می‌شود این برخورد را به مراجع قضایی کشاند؟ آیا ایشان چنين اجازه ای دارند که این گونه برخورد کنند؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به جرم ممانعت از حق استفاده از مشاعات پشت بام ساختمان با 110تماس بگیرید تا صورتجلسه نماید و طناب پاره را نشان دهیدو در صورتجلسه بفرمایید ایشان میگوید ماهواره ام را خراب کرده اید، داشتن ماهواره جرم است و جریمه دارد. در صوزت نیاز به مشاور تکمیلی میتوانید تماس بگیرید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام حق استفاده از مشاعات را بدون اجازه سایرین ندارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
استفاده از مشاعات با اذن سایرین ممکن است مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید...

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پهن نمودن لباس در پشت‌بام مجتمع‌های مسکونی ممنوع است.