مشاوره حقوقی رایگان - خراب شدن دیوار تراس زیر زمین

با سلام . همانطور که در سئوال قبلی عرض کردم زیر زمین مجتمع با ماده 100 به دو خواب تبدیل شده . از طرفی یک تراس گوشه حیاط دارد که بدون رعایت اصول معماری ساخته شده . چون مشرف به حیاط و در معرض بارندگی بوده باید قبل از دیوار چینی بتون و ایزوگام می کرد و بعد سنگ می کرد ولی روی خاک سنگ کاری کرده از سویی هیچ حائلی برای جلوگیری از بارش برف و باران ندارد . اکنون پس از سه سال دیوار تخریب شده و مدعی است حیاط سازی من نشست کرده و سبب ریزش دیوار تراس شده . نتوانستم متقاعدش کنم توافقی مسئله را حل کنیم و رفته شکایت کرده . در ثانی خانه من 3 سال است در تملک مستاجر است . لطفا راهنمایی فرمایید . ممنون

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر گرامی جواب سوال شما پس از بررسی دقیق و سنجیده مدارک به دست می‌آید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست کارشناس رسمی ساختمان برای بررسی موضوع را نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیازمند اظهارنظر کارشناس می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اختلاف موضوع به کارشناسی ارجاع میشه.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تقاضای تامین دلیل با جلب نظر کارشناس دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ایشان باید ادعای خود را اثبات کند و تامین دلیل کند تا کارشناس مورد را بررسی نماید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

جهت حل مسأله دادگاه کارشناسی نخواهد کرد که می توان به نظر ایشان اعتراض نمود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیازمند اظهارنظر کارشناس می باشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. نظر کارشناس یا هیئت کارشناسان رسمی و خبره که از سوی دادگاه رسیدگی کننده تعیین می شوند ملاک عمل و صدور رای دادگاه است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید کارشناس نظر خود را ابراز کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت کارشناسی تامین دلیل نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست درخواست کارشناس رسمی داشته باشید