مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه

سلام و احترام
همسایه ما بارها در حیاط منزلشون خروس آوردن که اکثر اوقات سر و صدا داره حتی نصفه شب
چند بار باهاشون بحث کردم بردن باز دوباره آوردن
چطور میتونم قانونی اقدام کنم؟
سپاس

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان مزاحمت و اقدام علیه بهداشت عمومی از ایشان شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل کنید تا بررسی کارشناسی شود و سپس تحت عنوان اقدام علیه بهداشت عمومی شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید
و بعد دعوای مزاحمت را مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ضمنا به جای تامین دلیل میتوانید از صورت جلسه 110 استفاده کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر خروس باعث اذیت و آزار شما می‌شود شکایت مزاحمت مطرح کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید تحت عنوان مزاحمت و اقدام علیه بهداشت عمومی شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید
در صورتی که توجه نکرد می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. نفرمودید محل شما شهری است یا روستایی ، می بایست به عرف محل نیز توجه فرمایید . به هرحال بهتر است با وساطت بزرگان محل سازش نمایید . راه دیگر می توانید به عنوان ایجاد مزاحمت به دادسرای محل شکوائیه تقدیم نمایید . این کا توصیه نمی شود .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ابتدا با 110 تماس بگیرید پس از صورتجلسه آن �‌توان به همراه استشهادیه محلی علیه ایشان شکایت مزاحمت از حق مطرح نمود

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

اظهار نامه و در صورت تکرار شکایت

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با تهیه استشهادیه و سپس مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضائی شکایت مزاحمت کنید.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

با 110 تماس حاصل نموده و صورتجلسه تنظیم کنید . سپس استشهادیه از دیگر همسایگان بگیرید و شکایت مزاحمت و اقدام علیه بهداشت نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به صد و ده زنگ بزنید و صورتجلسه کنید و به عنوان مزاحمت شکایت کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تحت عنوان ایجاد مزاحمت شکایت خود را ثبت و پیگیری نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

شوراي حل اختلاف و دادسرا به لحاظ بهداشت و مزاحمت طرح شكايت نماييد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

به اتهام ایجاد مزاحمت از ایشان شکایت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید تحت عنوان مزاحمت و اقدام علیه بهداشت عمومی شکایت کنید
تامین دلیل نمایید ویا با 110 تماس گرفته تا صورتجلسه گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شما می‌توانید تحت عنوان بهداشت عمومی شکایت نمایید