مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسایه جهت نگهداری حیوان در منزل

با عرض سلام در مرکز شهر همسایه دیوار به دیوار ما که منزل ویلای هست تعدادی مرغ و خروس نگهداری میکنه در تمام شبانه روز از بس داد و فریاد میکنه آسایش منو بهم میزنه با توجه به اینکه جانباز اعصاب و روان وشیمایی هستم به کجا اطلاع بدم که برای جمع آوری این حیوانات جمع آوری کنند. لطفا راهنمایی بفرمائید. متشکرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان مزاحمت شکایت کنید.
از طریق شهرداری نیز می توانید پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

درخواست تامین دلیل در ابتدا کارشناسی شود و اگر ادعای شما از نظر کارشناس مورد تایید قرار گرفت آن زمان تحت عنوان تهدید علیه بهداشت عمومی می‌توانید شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید دادخواست مزاحمت را مطرح نمایید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست مزاحمت و تهدید علیه بهداشت عمومی از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام تحت بهداشت عمومی می توانید شکایت نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام وقت شما بخیر شکایت کیفری مزاحمت مطرح کنید سپاس

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان مزاحمت از ایشان شکایت کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

شکواییه مزاحمت و یا اعلام به شهرداری برای الودگی صوتی

یک وکیل

اگر صدای غیر متعارف ایجاد می کنند تحت عنوان مزاحمت قابل شکایت کیفری است البته قبل از اقدام مراتب رفع مزاحمت را ابلاغ نمایید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام اگر صدای نامتعارف ایحاد می‌کنند و استشهادیه همسایگان نیز در این خصوص وجود دارد شکایت ایحاد مزاحمت را طرح کنید البته ترجیحا سعی کنید مسله را از طریق مصالحه حل و فصل نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست مزاحمت و تهدید علیه بهداشت عمومی مطرح کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادسرا به لحاظ مزاحمت و مشكلات بهداشتي در صورت مزاحمت ميتوان شكايت نمود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تحت عنوان تهدید علیه بهداشت عمومی قابل شکایت است..

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

شکایت کیفری تحت عنوان تهدید علیه بهداشت عمومی

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول به 110 بعد به مرکز بهداشت محل بعد استشهادیه محلی تهیه کنید بعد به دادسرا شکایت کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

مرغ و خروس از مواردی نیست که نگهداری آنها ممنوعیت داشته باشد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی تحت عنوان مزاحمت و تهدید علیه بهداشت عمومی طرح شکایت نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
ابتدا تأمین دلیل نموده و سپس تحت عنوان رفع مزاحمت طرح شکایت نمایید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعنوان مزاحمت ویا تهدید علیه بهداشت عمومی شکایت نمایید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام اول تامین دلیل بدهید و بعد تحت عنوان مزاحمت شکایت نمایید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

شکایت مزاحمت و تهدید علیه بهداشت عمومی از طریق دفاتر خدمات قضایی

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تحت عنوان تهدید بهداشت عمومی و مزاحمت شکایت کنید