مشاوره حقوقی رایگان - ثبت اختراع

با سلامو درود خدمت شما عزیزان که وقتتون رو در اختیار ما قرا میدین
عرض من اینه که فعلا ایده کار آفرینی دارم که می خوام در ایران رو پروژه خودم کار کنم و ایده مو تجاریش کنم
پروژه من دستگاه انرژی رایگان برقه
راسته تو مراحل این دستگاه ایران با با ایده من مخالفت نمی کند دستگاه ها طوری ساخته میشن که الان نمونه هاش با تامین سوخت های فسیلی هست با هر ابعادی و هر تنوعی . سوال دوم من اینه من خارجی هستم از کشور افغانستان آیا حق ارائه محصول خودمو دارم یا نه
تا وارد عرصه کار آفرینی بشم برای کمک به هم نوعانم که برای تامین گرما و سرما از پس هزینه های سوخت فسیلی بر نمیان انهای که روی خط فقر و یا زیر خط فقر و یا آنهای که کوشش می کنند تا از پس برق کارخانه های بزرگ بر بیان .
و سوال سوم اینه که چون ورودم در ایران زیر سن قانونی بود نتونستم با اخذ ویزا بیام و همین طور در بحران اقتصاد فردی قرار داشتم ولی بعد چند سال بی پولی چشم پوشی از امنیت شغلی و صرف انرژی روی پروژم از نظر مالی توانایی این را ندارم تا بر گردم و با اخذ ویزا بیام تا اختراعمو ثبت کنم آیا امکان این هست تا وضع و رونمای و غیره محصولم و تا افتادن آب از آسیاب فرم شماره اتباع بیگانگان یا به اصطلاح کد ملی ناقص بمونه؟
نیاز به وکیل دارم که بتونه در این مسیر کار آفرینی کمکم کنه اگه کسیو میشناسین که هم وکیل و بعد به عنوان مدیر عامل شرکتم و سهامدار و همکار من باشه اطلاع بدین
ممنونم بابت زمانی که به ما دادین
منتظر پاسخ شما هستیم و واقعا سپاسگذارم

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر اقامت شما قانونی نیست ثبت اختراع شما در ایران انجام شدنی نیست . شما میتوانید به سفارت کشور خودتان مراجعه تا به شما کمک کنند