مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام 19سال سن دارم سه سال و شش ماه هست عقد کرده ام و شوهرم 17سال ازم بزرگتره مردی هست که چیزی از همسرداری بلد نیست روابط اجتماعی خوبی نداره. هر مسئله ای رو دیر میفهمه و یا فراموش میکنه. جدا ازینها من اصلا دوسش ندارم. همه میگن زیر یه سقف برید خوب میشید. مشاوره رفتم ولی با حرفاشون فقط چند ماه تحمل کردم و باز دوباره فکر جدایی و نخواستن رو دارم. چکار کنم که به بقیه بفهمونم من همسرم رو نمیخوام و دوسش ندارم و دادگاه هم رای طلاق رو صادر کنه ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

طلاق تابع شرایط قانونی هست و درخواست طلاق زوجه درصورتی نتیجه مثبت دارد که بتوانید ثابت کنید زوج از یکی از شرایط ضمن عقد تخلف کرده یا عسر و حرج شما ثابت شود