مشاوره حقوقی رایگان - خوانواده

سلام دوماهه عقد کردم و خانومم هیچ گونه تمکینی خاص و عام نداشته و رفتن شکایت کردن برای طلاق که من نمی‌خوام همسرمو و هیچ ارتباطی برقرار نکردم میخواستم بدونم باید چیکار کنم ممنون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مهریه را میبخشد توافقی اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما رضایت به طلاق ندهید نمی تواند به راحتی طلاق بگیرد و بهتر است هر ماه مبلغی به عنوان نفقه پرداخت کنید تا دلیلی برای طلاق نداشته باشد که در ن است مجبور به بدل مهریه خواهد شد تا بتواند طلاق بگیرد.
توجه داشته باشید بهترین راه حل توافق است یا توافق کنید جهت ادامه زندگی و یا توافق جهت طلاق.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
همسرتان برای اقدام به طلاق نیازمند اثبات عسر و حرج هستند شما نیز می توانید دادخواست الزام به تمکین تنظیم نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می توانید طلاق توافقی درخواست نمایید . طلاق ازسوی زوجه باید شرایط خاص داشته باشد . به آسانی امکان پذیر نیست .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مهر یه را بخشید رهاش کن و خسارات را ازش بگیر , خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مدت دو ماه زمان زیادی برای ارتباط داشتن نیست بهتر بود کمی بیشتر فرصت میدادی به وی برای مادگی بهتر در حال حاضر میتونید ایشان را طلاق دهید و نصف مهریه به ایشان تعلق می‌گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای صدور ‌حکم طلاق ، زوجه باید دلیل داشته باشد

شما اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
اگر دوشیزه هست از حق حبس خویش استفاده می کند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید
با یک وکیل ومشاوره خانواده نیز مشاوره نمایید......
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد تا بهتر خدمتتون باشیم

...