مشاوره حقوقی رایگان - رد شدن در تحقیقات محلی فراجا نیروی انتظامی

با عرض سلام و خسته نباشید بنده رو تو تحقیقات محلی رد کردن و گفتن شما امتیاز نیاوردی بنده ام اعتراض زدم ولی بی نتیجه بود.الان چاره چیست باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید یا خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. جذب نیرو در فراجا ملاک عمل تشخیص ادارات آن نیرو و ازجمله نظر حفاظت و اطلاعات آن می باشد. ملاک تشخیص آن نیرو می باشد. کار خاصی قابل انجام نیست.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از طریق دیوان عدالت اداری میتونید اقدام کنید البته اینکه نتیجه بگیرید از این طریق یا خیر بستگی زیادی به روند پرونده شما دارد

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام می توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دیوان عدالت اداری میتونید اقدام به شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر پیگیری نتیجه ای نخواهد داشت.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام متاسفانه راهی نیست واین مراحل ازمراحل اداری استخدام می باشد که شمانمره قبولی روکسی نکردین وردشدین

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلسله مراتب فرماندهي و گزينش مكاتبه نماييد و مجدد درخواست دهيد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز اگر از تحقیقات محلی رپ شدسد دیگه راهی نیست مطمعنا

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام صرفاً می‌بایست از همان ارگان پیگیری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای استخدامی ارگان دیگری اقدامات لازم را انجام دهید