مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

با سلام بنده سال 96/11/30 از داداشم که کرج ساکن هستش ماشین خریدم هیچ قولنامه ننوشتیم و ماشین رو به همدان آوردم تا یک ماه پیش که میخواستم تعویض پلاک کنم ماشین رو توقیف کردن و گفتن که بخاطر حکم قضاییه هست
جناب سرگرد هم فقط تو یه برگه آدرس دادگستری شهرستان بهارستان در رباط کریم با شماره پرونده نوشت واسم دیگه هیچی دادگستری هم که میریم میگن پرونده تون تو کدوم شعبه است منم نمیدونم دلیلش چیه برای چی حکم قضاییه داره ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

قاعدتا توقیف خودرو با دستور قضایی هست و دستور قضایی دارای شماره و تاریخ می باشد