مشاوره حقوقی رایگان - دریافت غرامت

باسلام . پدر بنده دوسال پیش در اور حادثه برق گرفتگی داخل کارگاه فوت شدند، کارفرما کارگاه پدر بنده بودند ولی کارگاه هیچ گونه بیمه حوادث نداشته و خود شخص هم بیمه نداشت . چند وقت پیش به من گفتند ک یه قانونی دولت تصویب کرده ک به سرپرست خانواده که در اثر حادثه فوت شدند به خانواده ها غرامت پرداخت میشه میخواستم بدونم چنین چیزی هست یا خیر اگر هست کجا باید اقدام کنم

پاسخ ها :

غرامت فوت در اثر برق گرفتگی غرامت فوت حین کار فوت حین کار غرامت