مشاوره حقوقی رایگان - حاضر نشدن فروشنده خودرو برای انتقال سند و پلاک

با سلام اینجانب 2 سال قبل خودرویی را خریداری نموده و در قولنامه قید کردم ظرف 2 هفته سند زده شود که فروشنده دیگر جوابم را نداد من ماشین را از کسی که سند و پلاک بنامش است نخریدم. صاحب سند ادعا کرده خریداران قبلی به او بدهکارند. ضمنا من فقط قولنامه خودم را دارم و کارت ماشین مدرک دیگری ندارم از شما مشاورین گرامی که من را راهنمایی میگردانید پیشاپیش سپاسگزارم.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،تقاضای الزام به انتقال سندبه طرفیت ازکسی که خودرورا ازایشان خریدید وصاحب سندداشته باشید.موفق باشید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید درخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت فروششنده و صاحب سند تقدیم دارید