مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام من سال 87 پدر فوت شد که کل ارث خانه 70 متری بود چون مادر در قید حیات بود ارث 3 خواهر از 6خواهر و 3 برادر دیگرم را دادم چون آن مبلغ به گفت آن 3 خواهر دیگر کم بود پس از 5 سال 3 خواهر دیگر ارث خود را خواستار شدند الان من باید همان مبلغ که به وراث دیگر دادم پرداخت کنم یا به نرخ روز حساب میشود؟ ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

تقسیم ارث با رعایت قانون از ماترک هست لذا طبق قانون ارث باید تقسیم میشده و اگر خلاف آن باشد تقسیم باطل است