مشاوره حقوقی رایگان - عمه مجرد تحت تکفل پدر

سلام. دختری هستم مجرد و 26 ساله و تنها فرزند پدرم. پدرم 5 سال پیش خواهر مجرد و 50 ساله خود را تحت تکفل قرار داده است. پدر کارمند ارتش است. پس از فوت پدر از دارایی ها و حقوقش به خواهرش ارث می رسد؟ پدربزرگم(پدر پدر) بیشتر از 10 سال پیش فوت شده است.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

عمه شما از داداشش ارث نمی برد ولی از حقوق پدر شما نصفش را می برد ولی شما به فکر اشتغال یا شوهر باش حقوق پدر چندانی نیست که روش حساب کنی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر خواهر نمی تواند از مستمری برادرش استفاده کنید.
جهت اطمینان می توانید از مرجع مربوطه پیگیری کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ارث تعلق نمی گیرد . لیکن طبق قانون ارتش خواهر تحت تکفل متوفی جز مستمری بگیران است.به شرط نداشتن شغل وشوهر

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اینکه از چه ارگانی بازنشستگی و کفالت وجود د مهم است آیا بازنشستگی کشوری بوده یا لشکری و همچنین تاریخ فوت نیز ملاک است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

عمه از مستمری پدرتان برخوردار نیست ولی از ارث پدرش میبرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر با وجود فرزند ، عمه از
اموال ارث ‌نخواهد برد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق جز ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد...