مشاوره حقوقی رایگان - ماه هایی که برای آن ماه سابقه بیمه رد نشده است

با سلام و احترام
بنده از سال 1393 عضو هیات علمی هستم.
در سوابق بیمه ای بنده، برای ماه های بهمن و اسفند سال 1394 و فروددین 1395 بیمه رد نشده است.
لازم به ذکر است که بنده در سه ماه فوق حقوق نیز دریافت نکرده اما موظفی تدریس خود را داشته ام.
در این خصوص، چگونه میتوان برای احیای سوابق بیمه ای اقدام کرد؟

باتشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

متاسفانه کاری نمیشه کرد مگر دانشگاه بنویسد اشتباه شده مشغول کار بوده و حق بیمه آن سه ماه را واریز نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود ابتدا رایزنی نمایید اگر افاقه ننمود قابل شکایت و‌پیگیری است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دانشگاه مربوطه پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق کارگزینی و واحد ادارای دانشگاه پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق تامین اجتماعی پیگیری نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
نوع صندوق بيمه در سوال مشخص نشده است
اگر منظور تامين اجتماعي است
ميتوانيد طرح موضوع نماييد
يا با تراضي كارفرما نسبت به واريز وجه بيمه اقدام گردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله ه کارگزینی اداره مراجعه کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

‌اسناد و مدارک خود مبنی بر اشتغال شامل قرارداد کار ، احکام پرسنلی ، اسناد ملی ، لیست حضور و غیاب ، پرونده پرسنلی ، فیش حقوقی و ...

را جمع آوری و از طریق طرح ادعای سابقه در شعب سازمان پیگیر سوابق خود باشید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. بیمه شما مشخص نیست چه نوع بیمه ای است. لیکن مقررات بیمه ملاک عمل است به اداره بیمه مربوط مراجعه فرمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از تامین اجتماعی سوال نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پیشنهاد می شود از طریق ارگان مربوطه یا بیمه پیگیری نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید از طریق خود دانشگاه پیگیری نمایید وگرنه متاسفانه نمی توان اقدامی نمود