مشاوره حقوقی رایگان - رد کردن تقاضای پابند الکترونیکی

عرض ادب ، پنج سال حبس دارم بابت حمل مواد ‌؛ طبق قانون میگن برای پابند زیر پنج سال تحمل لازم نیست ولی الان حدود یکساله تحمل حبس دارم از داخل زندان شورا قبول شدم جهت درخواست پابند ولی شعبه تجدید نظر درخواست رو رد کرد و قاضی میگه من به پرونده مواد پابند نمیدم ضمن اینکه سابقه ندارم و جریمه رو هم پرداخت کردم شعبه پرونده بیرجند هست ، ولی من زندان مشهد هستم
تمام اونایی که حتی سابقه هم دارن
قاضی های مشهد دارن بهشون پابند میدن
آخه مگه میشه شهر به شهر قانون فرق داشته باشه ، لطفا محبت بفرمائید کمکم کنید و یه راه حل بهم بگید ممنون

پاسخ ها :

رد تقاضای پابند الکترونیکی توسط قاضی درخواست پابند الکترونیکی برای مواد مخدر رد درخواست پابند الکترونیکی پابند الکترونیکی