مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف از طریق وکالت و قولنامه

سلام ضمن عرض ارادت
بنده خودرویی خریداری نموده ام که یک ماه پس از خرید و ثبت وکالت به نام خودم به دلیل چک برگشتی مالک قبلی از طریق ثبت اسناد بانه روی پلاکش توقیف گذاشته شده و بنده قادر به تعویض پلاک نیستم
آیا بنده میتونم رفع توقیف کنم یا بهتره خودرو رو عودت بدم به مالک و اینکه چقدر زمان میبره این پرسه برای ورود نفر ثالث به پرونده
تاریخ خرید و قولنامه20 بهمن 1401
تاریخ وکالت 21 بهمن 401
تاریخ ثبت توقیف روی پلاک 21 اسفند 401

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می توانید اعتراض ثالث نمایید . زمان مشخص نیست بستگی به محل ثبت رسیدگی کننده دارد .