مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

با سلام
بنده یکسال قبل خودرویی خریداری کردم و متاسفانه به دلیل اشنایی با مالک برای انتقال سند اقدام نکردم فقط قولنامه دارم. چند روز قبل خودرو توقیف شد به دلیل بدهی بانکی مالک.
اولا خودرو بعد از دو واسطه به دست من رسیده.
برای ثبت دادخواست اعتراض اجرائی ثالث چگونه باید اقدام کنم؟ مالک خودرو اطلاعی از شعبه دادگاه و شماره پرونده نداره و میگه من اصلا دادگاه نرفتم و متوجه این ماجرا نشدم.
شعبه ثبت اسناد و بانک هم فقط یک شمازه پرونده 9 رقمی بهم دادن. با همین شماره پرونده میتونم به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
باید هز طریق دفتر خدمات قضایی اعتراض را ثبت کنید
البته باید ثبت ثنا هم بکنید