مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

سلام
سال گذشته اموال و اجناسی که برای نامزدم خریدم را در دفترخانه به ایشان بخشیدم
چند ماه بعد از آن مقداری طلا خریدم برای ایشان که در شورا مطالبه کردم ولی قاضی شورا با توجه آن سند دفترخانه رد دعوا دادن
آیا سند دفترخانه مربوط به آینده هم میشود یا برای گذشته تا زمان تنظیم اون سنده؟
و من میتونم به حکم اعتراض بزنم؟
ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

در مهلت قانونی حق اعتراض دارید

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
با توجه به توضیحاتتون شما اعتراض بزنید به دادنامه , البته که باید متن سند محضری خوانده شود ولی بخشش شما به موارد بعد از تنظیم سند برنخواهد گشت .