مشاوره حقوقی رایگان - نیامدن کد ده رقمی ثنا

با سلام رمز ده رقمی ثنا فراموش کردم به دفاتر پیشخوان مراجع کردم رمز 5رقمی میادبرام ولی ده رقمی نمیاد در صورتی که تو کافی‌نت میزنه ارسال شد ولی برای من ده رقمی پیامک نمی شه لطفآ راهنمای فرماید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر مشکل در دفاتر خدمات قضایی حل نمی شود به مرکز فناوری قوه قضاییه در خیابان انقلاب مراجعه نمایید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی موضوع را پیگیری کنید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به دفتر خدمات الکترونیک قصایی باید مراجعه کنید نه پیشخوان دولت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به واحد انفورماتیک دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی مجددا پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام کنید دفتر پیش خوان خیر دفتر خدمات قضایی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دفتر خدمات قضایی موضوع را پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خودتان می توانید وارد سایت مربوطه شوید و رمز را بازیابی نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از دفاتر خدمات قضایی ثنا بخواهید تا مجدد انحام شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در سامانه سه شماره لازم است. اولین شماره که نام کاربری است که شماره ملی فرد می‌باشد. دومین شماره نیز مربوط به رمز شخصی ثنا است که معمولا 10 رقمی می‌باشد. برای این کار لازم است که از طریق ثنا اقدام به تغییر یا ارسال رمز شخصی ثنا کنید. سومین شماره نیز مربوط به رمز موقت است ک 5 رقمی است. شماره‌ای که برای شما ارسال می‌شود رمز موقت است و رمز شخصی نمی‌باشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی قابل حل است برطرف نشد به قسمت فناوری اطلاعات در قوه یا دادگستری شهرستان مربوطه با راهنمایی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی رجوع کنید....