مشاوره حقوقی رایگان - رمز ثنا

سلام با توجه به الکترونیکی شدن ابلاغیه در صورتی که خوانده رمز ثنا نداشته باشه چطور ابلاغیه دستش میرسه؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با سلام به وسیله ابلاغیه حضوری در نشانی اعلامی توسط خواهان ابتدا برگه ابلاغ می شود تا با مراجعه به دفتر خدمات قضایی در سامانه ثنا ثبت نام و در ادامه دادخواست وضمایم را از طریق سامانه دریافت نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بصورت حضوری بوسیله مامور ابلاغ با آدرس اعلامی

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر خوانده در ثنا ثبت نام نکرده باشد برگ ابلاغ حضوری به وی ابلاغ می شود ولی اگر در ثنا ثبت نام کرده ولی رمز را فراموش کرده تاثیری در انجام ابلاغ توسط دادگاه ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابلاغیه به او اس ام اس میشود و در سامانه ثنا قرار می‌گیرد از طریق دفتر خدمات قضایی پیگیری کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام
با شماره سریال شناسنامه و شماره تلفن همراه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

به آدرس ایشان ارسال می شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تا زمانی که ثنا ثبت نام کند به صورت فیزیکی

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام، در ثنا قرار میگیرد و ایشان می‌تواند به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و رمز ورود را دریافت کند

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

برای دریافت رمز به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر ثنا نداشته باشد بصورت فیزیکی به ادرس اعلامی ایشان ابلاغ میکردد

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

اگر ثبت ثنا نکرده باشه بصورت سنتی توسط مامور ابلاغ به ایشان ابلاغ می شود ولی در اولین مراجعه به دادگاه بالاجبار باید ثبت ثنا کنه

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

مراجعه به دفاتر خدمات قضایی و اخذ رمز جدید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ابلاغ بصورت فیزیکی صورت می گیرد

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
در اینصورت ابلاغیه صورت نمگیرد

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود با پیامک به ایشان اطلاع رسانی میشود که ابلاغیه دارد... ایشان هم برای باز کردن ابلاغیه میتواند به دفتر خدمات قضایی مراجعه و رمز جدید دریافت کند