مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با مرد متاهل

با سلام ... بنده دو سال پیش با مردی صیغه داعم شدیم که ایشون متاهل و دارای فرزند هستن .... ازدواج ما پنهانی از چشم خانوادها من و همسرم نبود ....صیغه 99 ساله اما با رضایت خانواده همسر و خانواده خودم صورت گرفت .... همسر اول شوهرم به من میگه با وجودت مشکلی ندارم و از این که هستی خوشحالم .. اما دور از چشم من به همسرم میگه باید طلاق زن دوم‌ رو بدی ..... از شما تقاضا دارم مشکل کار کجاس که زن اول به این صورت دورویی و دو بهم زنی میکنه ... سپاس گذارم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مشخص شما حقوقی نیست ، مسئله شخصی می باشد خودتان ریشه یابی نمایید .