مشاوره حقوقی رایگان - هزینه کارشناسی در تصادفات

سلام.ماشین بنده پیکان وانت هست که وسیله امرار معاش بنده میباشد.فرد مقصر هم اقدام به اخذ کروکی سازشی نمیکند تا به بیمه مراجعه کنیم. هزینه صافکاری رو هم گفتم گفتند که میخوای پول اضافی بگیری. در نتیجه کروکی غیر سازشی رو گرفتم تا برم شورا حل اختلاف.
در طی دادخواستی من هم میخوام تامین دلیل بدم هم خسارت ناشی از افت قیمت و هم خواب ماشین.
ایا همه ی این موارد رو یک کارشناس انجام میده یا من باید هر جا جدا پول کارشناسی بدم؟
ایا میتونم هزینه های کارشناسی رو از مقصر بگیرم؟
طی همون دادخواست اولیه بنویسم هزینه های دادرسی و کارشناسی رو هم بده؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به اتومبیل های قدمت بالا افت قیمت شامل نمی شود . بقیه موارد بله