مشاوره حقوقی رایگان - سفته بابت استخدام

باسلام بنده دو سفته 90 و 10 میلیونی به شرکتی برای استخدام پُر کردم ، رسید سفته ندارم اما برای اثبات اینکه سفته بابت حسن انجام کار بوده شاهد دارم و داخل قراردادی به صورت دستی درج شده که سفته اخذ شده توسط کارفرما قابلیت وصول ندارد و بابت حسن انجام کار است اما شماره سفته درج نشده .آیا کارفرما می‌تواند سفته را به اجرا بگذارد؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر مطالبه نمود مدارک خود وشهود را به دادگاه تحویل ومعرفی نمایید، تشخیص با دادگاه است.